Facebook Tamamen Silme Nasıl Yapılır?

TT: Facebook Tamamen Silme Nasıl Yapılır?

İnternet tarayıcınıza facebook.com adresini yazarak Facebook hesabınızda oturum açınız. Hesabınıza giriş sağladıktan sonra sayfanın sağ üst tarafında bulunan bildirimler butonunun sağında kalan kutucuğa tıklayıp ''Ayarlar ve Gizlilik'' sekmesine tıklayıp tekrar ''Ayarlar'' seçeneğini seçiniz.

Ayarlar Sekmesine Gidiniz

Ayarlar sekmesinde sol kutucuklardan ''Facebook bilgilerin'' adı yer alan sekmeye tıklayınız. Facebook bilgilerin ayarlarının en alt kısmında yer alan ''dondurma ve silme'' işlemini gör' e tıklayıp hesabı tamamen silmek istediğiniz için ''hesabı sil'' seçeneğini seçiniz.

Hesabınızı Silerseniz;

Hesabınızı sildiğinizde Messenger uygulamanızı kullanamazsınız, fakat dondurursanız Messenger uygulamanızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Dondurma işlemi bu imkanı sağladığı için kalıcı olarak silme seçeneğini seçmeyip hesabı dondur seçeneğini seçmelisiniz.

Hesabınızı Silmeden Önce Hesap Dondurma Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Hesabınızı dondurduğunuzda istediğiniz zaman geri açabilirsiniz. Giriş yapmanız dahilinde hesabınız aktive edilir. Aktif olması sebebiyle hesabınızın askıda olan fotoğraf ve videoları geri yüklenir. Fakat hesap silme işleminde hesabınız tamamen silineceğinden geri döndürme imkanınız bulunmamaktadır.

Dondurma İşlemi İçin İse;

  • Facebook sayfanızın sağ üst köşesinde bulunan ters üçgen şekline tıklayın
  • Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine tıklayıp tekrar ayarlar' ı seçiniz
  • Ardından sol sütunda bulunan Facebook bilgilerin' i seçin ve ekranda aşağı inip Hesabını dondur veya sil kısmından dondurma işlemine tıklayın

Hesabı Silme İşlemi Yaparken Karşınıza Çıkan Unsurlar

Hesabı sil seçeneğini seçtikten sonra karşınıza ''bilgilerini indir'' ve ''Messenger'ın kalması için bunun yerine hesabı dondur'' ibareleri çıkacaktır. Hesapta tanımlı bilgilerinizi indirip hesabı sil işlemine devam edebilirsiniz.

Son aşama olarak hesabı sil butonuna bastığınızda kalıcı olarak silme işlemini yapabilmek için şifrenizi istiyor olacak. Şifrenizi girdikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Hesabınızda kayıtlı fotoğraflarınız, videolarınız, gönderileriniz kalıcı olarak silineceğinden hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce bilgilerinizi indirin veya hesabı dondurma seçeneğinizin de olduğunu unutmayınız.

Hesap Silme İşleminden Ne Zaman Sonra Hesap Kalıcı Olarak Siliniyor?

Hesap silme işleminizi yaptıktan sonra hesabınız 14 gün sonra kalıcı olarak silinecektir.

Artık Facebook hesabınızı ister dondurabilir ve sonrasında etkinleştirebilir, ister tamamen kalıcı olarak silebilirsiniz.

 

www.chalilozdemir.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizden başka sitelere ve 3.üncü şahısların kaynaklarına verilen linkler sadece sizi bilgilendirmek amaçlıdır. Konusu geçen başka sitelerin ve 3.üncü şahısların kaynaklarının üzerinde bir kontrolümüz yoktur ve bunları kullanmanız sonucu ortaya çıkan kayıp ve zararlarınız için bir sorumluluk kabul etmeyiz.

 

 

En çok istenen makaleler

 

En çok okunan makaleler

 

 

 

Bu site Yatırıma Uygun Arsa | Arazi | Tarla | Bahçe, Kariyer, Online Oyunlar ve Bahis Tanıtımı, Yeni Elektik Üretim Sistemi Projesi, Geleceğin Projeleri ve Güncel Olaylar hakkında içerikler ve bilgiler paylaşmaktadır.
Designed by @chalilozdemir     DMCA.com Protection Status     Script logo